Pelso Alarm - Főoldal

 

 
Pelso Alarm - Főoldal
 
SAJÁT JÁRŐRSZOLGÁLAT

Balaton déli part:
Siófok, Ságvár, Zamárdi, Balatonendréd, Szántód, Kőröshegy, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonszemes, Balatonfenyves, Balatonmáriafürdő, Balaton- berény, Balatonszentgyörgy, Balatonújlak, Kéthely, Balatonkeresztúr.
Településkörzetenként külön-külön járőrautóval rendelkezünk,
így mindig a körzetnek megfelelő gépjármű vonul riasztás esetén. Bérvonuló szolgálattal természetesen egyéb településeken is komplex szolgáltatást tudunk biztosítani.

A kivonuló-szolgálat tagjai vagyonőr végzettséggel rendelkező vagyonőrök, akiket alkal-
mazotti jogviszonyban foglalkoztatunk.
Gépjárműveink kamerával, GPRS helyzet-meghatározóval felszereltek, így objektíven, kétséget kizáróan, van lehetőség a Megbízó számára is ellenőrizni, hogy a kérdéses riasztáskor mikor indult a járőrautó és mikor érkezett a helyszínre, ott meddig tartózkodott. Szolgáltatásunk ellenőrizhetősége mellett szól a kivonulások videóra történő rögzítése, valamint a teljes ügyeleti kommunikáció digitális hangrögzítése is.

Riasztás esetén szerződésileg vállaljuk, hogy a riasztás érkezésétől számított legkésőbb 15 percen belül (A Nemzetközi Biztosítók Szövetsége által általánosan elfogadott időlimit) a PELSO ALARM járőr a védett objektumhoz megérkezik és a szükséges intézkedéseket megteszi. A felügyeleti díj tartalmaz valós esemény esetén egy órányi őrzést is. Egy órán túli őrzés az ügyfél kérésére történik díjazás ellenében. Naptári évet tekintve éves szinten 3 indokolatlan, vagy kezelési hibából eredő kivonulás díjmentes. A riasztásokat az ügyfél jelszóval történő azonosítása után a járőrszolgálat kiérkezéséig természetesen bármikor lemondhatja.
A Balaton északi partján partner-cégünk a Pelso „Elektronic” Alarm Kft. biztosít kivonuló szolgálatot az alábbi településeken, a Pelso Alarm Kft. távfelügyeleti központján keresztül:
Tihany, Csopak, Balatonfüred, Aszófő, Balatonszőlős, Pécsely, Örvényes, Balatonudvari, Fövenyes, valamint Balatonakali térségében.

 

Pelso Alarm - Főoldal
Copyright © Pelso Alarm Kft.
Design by: AB Marketing Kft.